Vladimir Vučetić je vlasnik kompanije “Interlink business centar d.o.o”.

Rođen je 1969. godine u Beogradu i preko trideset godina se bavi osmišljavanjem, organizacijom i realizacijom  inovativnih projekata.

Vladimir je idejni tvorac i prvi predsednik fondacije “Budi human”, a trenutno vodi  “Fondaciju – humanost bez granica”. 

Dve godine je proveo na mestu direktora Centra za razvoj lokalne ekonomije Novi Beograd i u tom periodu je postavio i realizovao veliki broj projekata, koji i danas uspešno funkcionišu (Novobeogradska kartica, besplatne škole…)

Osmislio je i realizovao i projekte “Znanjem do cilja” za online edukaciju (znanjemdocilja.rs), koju je završilo preko 5.000 preduzetnica i “Moja zgrada” za lakšu komunikaciju stanara i upravnika zgrada (mojazgrada.rs) koju koristi preko 300 upravnika iz cele Srbije.

Takođe, Vladimir je pre petnaest godina osmislio i realizovao Ishop.rs, prvi srpski tržni centar na internetu. U tom periodu je radio na kreiranju, a kasnije i unapređenju i održavanju “Maxi online shop” internet prodavnice.

Vladimir je bio i advertajzing direktor za magazine ELLE i Story, direktor maloprodaje u Delta Sportu i slovenačkoj Planici. 

Devedesetih se Vladimir Vučetić bavio marketingom u kompanijama Politika i Dnevni telegraf, a bio je i suosnivač i direktor modne agencije Forma Viva – Elite Model Look.

Kompaniju “Interlink business centar d.o.o” je osnovao kako bi svoje decenijsko iskustvo u razvoju različitih vrsta projekata, uz okupljeni tim profesionalaca za razvoj projekata, stavio na raspolaganje našim klijentima.